A Maya Bútor Kft. elsősorban kárpitos, leesésgátlós gyerekágyak, franciaágyak gyártására specializálódott, magyar tulajdonú, valamint 100% pamut méteráru értékesítésével foglalkozó vállalkozás.

Gyermekeinknek sokkal több alvásra van szükségük, mint nekünk, felnőtteknek. Éppen ezért biztosítani kell számukra az egészséges és zavartalan alvást egy minőségi gyerekággyal illetve mindenekelőtt célunk, hogy a gyerekek tetszését elnyerő gyerekágyakat gyártsunk.

Gyerekágyainkat úgy terveztük meg és úgy készítjük el, hogy mindenben megfeleljenek a gyerkőc igényeinek strapabíró, masszív kivitelben. A nálunk készült gyerekágyak nagy odafigyeléssel, kis darabszámban készülnek, nem ipari mennyiségben.

1 év garanciát vállalunk a termékeinkre.

Vidám mintás gyerekágyaink több méretben és szövetekkel készülnek, lekerekített élekkel, szivacsozott támlával a gyerekek biztonságáért.

A leesésgátlós gyerekágyak felnyitható ágyneműtartóval rendelkeznek és vasalattal vannak ellátva ezzel könnyítve meg az ágyneműtartó felnyitását. Kizárólag minőségi, kényelmes és praktikus gyerekágyak forgalmazásával foglalkozunk.

Gyermeke(i) ágyát kényelmesen és egyszerűen megrendelheti weboldalunkon, mi pedig elkészítjük igényei alapján és kiszállítjuk Önnek. Gyorsan és rugalmasan dolgozunk a hét minden napján.

Szülőként tudjuk, hogy a tökéletes gyerekágyat megtalálni nem egyszerű feladat, hiszen hosszú azoknak a szempontoknak a listája, amiknek meg kell felelnie. Legyen tartós, legyen biztonságos, a kistesónak is legyen jó, ha eljön az ideje, és folytathatnánk tovább a sort…

Egyik nagy álmunk volt egy olyan vállalkozás megnyitása, amivel nap, mint nap mosolyt tudunk csalni a gyermekek és a szülők arcára. Fiatal és tudatos vállalkozóként úgy véljük, hogy csak olyan terméket kínálunk az embereknek, ami az egészségükhöz, jó kedvükhöz, boldogságukhoz hozzájárul. Elérhető árakat, kimagasló minőséget, odafigyelést és egy nagy mosolyt biztosítunk mindenki számára.

Bármilyen információval kapcsolatban nyugodtan forduljon hozzánk bizalommal a kapcsolat menüpontban található elérhetőségek valamelyikén.